Тази седмица Кейт Мидълтън бе снимана от фотографи за пръв път

...
Тази седмица Кейт Мидълтън бе снимана от фотографи за пръв път
Коментари Харесай

Мистерията около Кейт се задълбочава - колко дълго ще отсъства

Тази седмица Кейт Мидълтън бе снимана от фотографи за пръв път от Коледа. Заради претърпяната коремна интервенция през януари тя отсрочи всички свои публични задължения, а по информация на двореца би трябвало да се завърне към тях около Великден. Сега обаче се оказва, че това не е напълно несъмнено, което докара до следващите спекулации за здравословното й положение.
 Кейт Мидълтън след интервенцията - за първи път на обществено място след два месеца неявяване
Два месеца след интервенцията - Кейт за първи път на обществено място

Къде я уловиха фотографите

Този път съмненията са подбудени от Министерството на защитата на Обединеното кралство. Тази седмица те пуснаха в продажба билетите за обичайния церемониал Trooping the Color, който се провежда от Бъкингамския замък и конната армия. Участие взимат и военновъздушните сили на страната. Това е и парадът, с който се отбелязва рождения ден на монарха.

Според първоначално изнесената информация, желаещите да си купят билети ще могат да видят на билета на двореца Кейт Мидълтън на 8 юни и на 15 юни. Всички бяха въодушевени, че принцесата и краля ще се завърнат към нормалните си действия след здравословните неволи, само че по-късно се появиха и терзания, че на брачната половинка на принц Уилям очевидно ще й би трябвало много време, с цел да се възвърне.
 Снимка 656307

А след това се оказа, че наличието й на военния церемониал не е дефинитивно доказано от двореца Кенсингтън. И няколко часа по-късно нейното име бе свалено от листата с присъстващите кралски особи и на този стадий явно тя няма да бъде част от събитието. Присъствието на крал Чарлз продължава да попада в програмата.

Освен като брачна половинка на бъдещия английски крал, тя има значима роля и на полковник от ирландската армия. Но наподобява здравословното й положение няма да позволи този път да я извърши и да застане пред войската.
 Снимка 656308

На фона на многочислените конспиративни теории от последните седмици, неотдавна от двореца Кенсингтън потвърдиха, че през януари са изяснили периодите за възобновяване на принцесата на Уелс и те към момента са в действие. А кралски източник удостоверява пред CNN, че тя " продължава да се оправя добре ".
 Кейт Мидълтън и спекулациите, че нещо се случва с нея около отсъствието на принц Уилям на значимо събитие
Къде е Кейт

И за какво всички си задават този въпрос

Междувременно различен източник, този път от името на принц Уилям, също разяснява отсъствието на Кейт Мидълтън и догатките за здравословното й положение. Той съобщи, че принцът е фокусиран върху своята работа, а не върху това какво се написа в обществените мрежи. Затова и от двореца не считат за належащо да дават спомагателни мнения и да дават отговор на цялата тази " полуда ", написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР